Tjejjouren Väst logga
 

Engagera dig!

Tjejjouren Väst är en ideell förening som drivs av medlemmarna.

Känner du ett engagemang för feminism, tjejers rättigheter och vill bidra till förändring? Vill du vara en del av en gemenskap som stöttar både andra och varandra?
Då är du välkommen att engagera dig i Tjejjouren Väst!

För att bli volontär genomgår du en grundutbildning som handlar om bemötande, feminism, föreningskunskap och utsatthet, ämnen som är viktiga för uppdraget som jourperson.

För att gå grundutbildningen måste du vara över 18 år och identifiera dig som tjej/kvinna och/eller ha en identitet bortom tvåkönsnormen. Ingen förkunskap krävs. Det viktigaste är att du vill engagera dig i föreningen och stötta personer som söker stöd i jouren.

Uppdraget är ideellt. I utbyte får du många nya erfarenheter, kunskaper och chansen att vara del av en förening. Som medlem i föreningen kan du även engagera dig i andra delar av föreningens arbete, såsom utåtriktat arbete, styrelseuppdrag eller andra saker som du vill driva i föreningen.

 

Skicka ett mail till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eller följ oss på Facebook eller på Instagram där vi lägger ut information om kommande utbildningstillfällen.engageradig